Hvordan kan LiverpoolTravel.no være så mye billigere enn andre som tilbyr sportsreiser?

Vi benytter oss ikke av noen agenter eller mellomledd og kan derfor holde våre kostnader nede. Dette medfører at du som kunde ikke behøver å betale mer en nødvendig.

Hva er inkludert i deres pakke?

Tre netter på et trestjerners hotell(delt dobbeltrom) i sentrum av Liverpool, kampbillett samt personlig service fra LiverpoolTravel.no. Enkeltrom kan bestilles mot et tillegg i prisen. Frokost og transport t/r flyplass kan også legges til.

Det er også mulig til å oppgradere til firestjerners hotell. Vi har blant annet avtale med storselgeren Shankly Hotel.

Får vi sitte ved siden av hverandre på Anfield?

Ja.

Finnes det alltid en representant fra LiverpoolTravel.no på plass i Liverpool?

Ja. Vi har alltid en representant på plass i Liverpool som møter deg personlig og overleverer dine billetter. Vi er alltid tilgjengelig om du ønsker hjelp med noe.

Kan LiverpoolTravel.no være behjelpelig med transport mellom flyplassen og vårt hotell i Liverpool?

Absolutt. Når du booker oppgir du i bestillingsskjemaet om du ønsker transport eller ikke.

Kan jeg kjøpe kun kampbillett via LiverpoolTravel.no?

Om ingenting annet oppgis, så selger LiverpoolTravel.no kun pakker som inkluderer hotell og kampbillett.

Hvordan og når leveres billettene?

Billettene leveres alltid personlig av oss i Liverpool i god tid før kampstart. All info om det praktiske sendes til deg på epost 2-3 uker før avreise.

Er LiverpoolTravel.no(se) på Facebook?

Ja, Klikk bare her. Lik oss gjerne, så risikerer du å ikke gå glipp av ekslusive tilbud og den seneste oppdaterte informasjonen.

Hvor langt er det fra vårt hotell til Anfield?

Anfield ligger ca 15 minutter med bil fra sentrum av Liverpool. En taxitur koster 7-9 gbp.

Kan kampdatoene endres? Hva skjer da?

Det hender at kampdato endres og kampene spilles på et annet tidspunkt enn først oppgitt. Da vil din billetter være gyldig på det nye tidspunktet.
På grunn av endringer som kan komme til å skje i terminlisten så anbefaler LiverpoolTravel.no at du booker flybilletter som er mulig å endre, alternativt å vente med bestilling av fly til kampdato er endelig bekreftet.

Hvem driver LiverpoolTravel.no

Jeg som driver firmaet heter Johan Stomberg og har vært Liverpool supporter så lenge jeg kan huske. Jeg har mange års erfaring fra reiselivsbransjen og har så langt rukket å besøke og sett over 100 kamper live på Anfield.

Booker LiverpoolTravel.no fly?

Nei. Men vi hjelper mer enn gjerne til med tips, sånn at du finner en så bra og billig reise som mulig. Du vil finne mange nyttige tips under linken “informasjon” på vår hjemmeside.