Goingtotheairport

Vår samarbeidspartnere for alle ulike typer transport i England.

Veldig profesjonell og velorganisert transportfirma som tilbyr transport til meget konkurransedyktige priser.

Kammarkollegiet

Resegarantier

Reisegaranti kan gi erstatning om du har kjøpt en reise som blir innstilt eller avbrutt. En årsak kan være at reiseselskapet har gått konkurs.

Alle som selger eller markedsfører noe som omfattes av garantiloven må ha reisegaranti hos Kammarkollegiet (Tilsvarer RGF, reisegarantifondet, i Norge) for å beskytte sine reisende.

Reisegarantiet omfatter pakkereiser og visse andre arrangementer. Det behøver ikke alltid være en transport med for at det skal være en pakkereise.

Stomberg Travel AB (LiverpoolTravel) er selvsagt medlem i dette reisegarantiet slik at dere som reisende kan føle dere helt trygge når dere bestiller reise hos oss.

LiverpoolSweden

En av Sveriges største nettside når det gjelder nyheter om Liverpool.

Liverbirds Lofoten

Liverbirds Lofoten har valgt oss som samarbeidspartnere når det gjelder deres gruppereiser og individuelle reiser til Liverpool.

Liverbirds Molde

Liverbirds Molde har valgt oss som samarbeidspartnere når det gjelder deres gruppereiser og individuelle reiser til Liverpool.

Liverbirds Mosjøen

Liverbirds Mosjøen har valt oss som samarbetspartner när det gäller deras gruppresor och individuella resor till Liverpool.

Liverbirds Nes & Odal

Liverbirds Nes & Odal har valgt oss som samarbeidspartnere når det gjelder deres gruppereiser og individuelle reiser til Liverpool.

Liverbirds Nes og Odal ble stiftet i august 2012. Vi holder til på landsbygda mellom Kongsvinger og Jessheim.
Vi har hatt ca 80 betalende medlemmer de siste sesongene.
Vi planlegger en stor fellestur på høsten, en mindre på våren, samt flere andre turer for å få flest mulig medlemmer av klubben over til Liverpool for å se kamp og oppleve byen.
I tillegg planlegger vi lokale arrangementer og legendetreff.
Vi hadde Phil Neal på besøk i 2013, David Fairclough og John Barnes på besøk i 2015, samt Paul Ince og Ian Rush på besøk i 2016.

Liverbirds Os

Liverbirds Os har valt oss som samarbetspartner när det gäller deras gruppresor och individuella resor till Liverpool.

Liverbirds Solør

Liverbirds Solør har valgt oss som samarbeidspartnere når det gjelder deres gruppereiser og individuelle reiser til Liverpool.

Liverbirds Tromsø

Liverbirds Tromsø har valgt oss som samarbeidspartnere når det gjelder deres gruppereiser og individuelle reiser til Liverpool.

Liverpool FC – A True Kopite

En lite mer personlig sida, skapad av Henrik Karlsson, för er som brinner för Liverpool FC. Henrik delar med sig av sina personliga reflektioner samt ger sin syn på allt som händer kring och i laget. Nyheter och transfers läggs även ut snabbt på sidan. Väl värd ett besök.

Liverpool FC Värmland

Liverpool FC Värmland har valgt oss som samarbeidspartnere når det gjelder deres gruppereiser og individuelle reiser til Liverpool.