Om Stomberg Travel AB och LiverpoolTravel

Jeg som startet, og driver, LiverpoolTravel heter Johan Stomberg og er 39 år gammel. Født og oppvokst i Västergötland i Sverige, men har siden -01 vært boende i Karlstad. Før jeg grunnla LiverpoolTravel i 2014 har jeg blant annet jobbet på reisebyrå og i flybransjen i totalt 14 år, så reisebransjen er noe jeg kan ut og inn. Jeg har vært Liverpoolsupporter så lenge jeg kan huske og følger daglig med på hva som skjer i og rundt laget.

Fra og med sesongen 2016/17, og fem år fremover, er LiverpoolTravel stolt offisiell og ekslusiv reisearrangør for den offisielle svenske supporterklubben, Liverpool FC Supporters Club Sweden.

Vår misjon og visjon er enkel: Vi i LiverpoolTravel vil at så mange Liverpoolfans som mulig fra Norden skal kunne reise over til Liverpool for en så liten sum som mulig for å kunne oppleve den magiske atmosfæren på Anfield. Dette har vært veldig vellykket. Samtidig som vi har klart å opprettholde et høyt servicenivå, ut i fra alle vurderinger vi har fått av våre kunder. Vår største styrke er at vi virkelig brenner for Liverpool FC og har gode kunnskaper om både laget og byen Liverpool.

Tilsammen har vi sett over 170 kamper live på Anfield. I løpet av årene har vi også bygget et stort nettverk med kontakter i England som tilrettelegger og hjelper oss i vårt daglige arbeid. Vi kan dessverre ikke påvirke været eller resultatet av kampene men vi vil gjøre vårt ytterste for å gjøre deres reise så fullkommen som mulig.

Stomberg Travel AB, som LiverpoolTravel.se og LiverpoolTravel.no inngår i, er selvsagt medlem i den statlige reisegaranti fondet, Kammarkollegiet, som alle selskaper under svensk lov er pålagt å være.

Ansatte

Johan Stomberg

Selskapets grunnlegger og CEO. Har ansvar for den daglige driften av den svenske siden LiverpoolTravel.se og tar seg av det svenske, danske og finske markedet.

Syv kjappe om Johan:

  • Hvorfor Liverpool FC: Umiddelbart hekta da jeg satt foran TipsExtras en gang i midten av 80-tallet og så Liverpool spille. Der og da ble det født en livslang kjærlighet.
  • Første match på Anfield: LFC-Chelsea -02, vant 1-0 (Owen 90’)
  • Antall kamper live på Anfield: Mistet tellingen, men passerer mest sannsynlig 100 kamper i løpet av kommende sesong.
  • Beste kamp/minne på Anfield: Vanskelig å velge en, så drar til med tre stk istedenfor: LFC-Arsenal -08: kvartsfinale i CL, 4-2. LFC-Real Madrid -09: åttendedelsfinale i CL, 4-0, LFC-Man U -16: åttendedelsfinale i EL, 2-0
  • Favorittrestaurant: Må jeg velge en så får det bli San Carlo. Bra atmosfære med den beste pastaen i byen.
  • Favorittpub: Jeg velger The Sandon under en kampdag, har opplevd mange trivelige stunder der. Ellers så er The Pumphouse uteservering på Albert Dock vanskelig å slå på en sommerdag.
  • Skjult talent: Ubeseiret i poker i Las Vegas.